intro
HET LEVEN IS TE KORT VOOR SLAPPE KOFFIE

Voor slappe communicatie ook.
Tenminste, dat is onze visie. Want we willen communicatie in vraag blijven stellen. Er niet van uitgaan dat het wel zal lukken. Alles moet kloppen. Het moet meteen raak zijn, niet te weinig, niet te veel en op het goede moment. Daarover denken we graag na. Samen met u, met een goede koffie voor de inwendige boost en een strategische checklist om te zien waar u staat. Aan het begin van een mooie campagne denken we.
Laten we snel eens afspreken, onze espressomachine staat klaar.+-

Voor een wakkere kijk op uw communicatie bent u altijd welkom. Dan snuift u de sfeer al eens op en serveren wij u beste van onszelf. En dat is niet alleen goeie koffie.

Stuur
WE HAVE ALL THE INGREDIENTS TO SPICE UP YOUR BRAND OR PRODUCT.
Zonder de juiste dosis peper en zout verliest zelfs het fijnste gerecht zijn smaak. Laat de kwaliteiten van uw merk of product beter tot uiting komen. Prikkel de juiste zintuigen. Want wie eenmaal de smaak te pakken heeft, wil meer, om uiteindelijk elke finesse en eigenheid van uw product te ontdekken en te appreciëren.
Dit smaakt naar meer!+-

Wil u al een voorproefje van de herkenbare Forest&Bold stijl? Vraag dan hier uw originele en gratis F&B peper&zout-zakjes aan. Als u dan eens twijfelt of uw huidige communicatie niet wat te flauwtjes is, kan u meteen aan ons denken. Uiteraard mag u uw zakjes ook altijd afhalen in onze keuken. Ze is altijd open en heeft geen geheimen. Tot gauw.

Stuur
DE FOREST&BOLD SCAN DETECTEERT METEEN HOE GOED U COMMUNICEERT.
Forest&Bold heeft een communicatiescan ontworpen waarmee we aan de hand van enkele methodische, gestructureerde vragen een helder beeld van uw huidige communicatie krijgen. Bereikt u de juiste mensen, op de juiste manier, op het juiste moment? Hebt u een juist beeld van de markt? En de markt ook van u? Helpt uw communicatie u om uw bedrijfsdoelstellingen vlotter te behalen? Vertalen uw communicatie-inspanningen zich in uw verkoopcijfers?
JA! IK DETECTEER HIER EEN OPPORTUNITEIT VOOR SLECHTS 480€ !+-

Ik wil een helder beeld van waar we staan en waar we misschien zouden kunnen staan met onze communicatie.

Stuur
GA VOOR TASTBARE RESULTATEN
Bij Forest&Bold geloven we nog in de kracht van een authentieke, fysieke direct mail of DM-campagne. Niet de zoveelste vluchtige, goedkope e-mailing in uw mailbox, maar een tastbare, warme, echte brief met sierlijke postzegel in uw brievenbus. Of misschien zelfs een stijlvol pakketje dat u hoogstpersoonlijk wordt overhandigd aan uw voordeur. Met zo’n direct mail maakt de afzender duidelijk dat u als klant of prospect nog iets waard bent voor hem of voor haar.
Ik wil tastbare resultaten!+-

Ik vind mijn doelgroep belangrijk genoeg om hen op de meest directe manier te benaderen, zodat zij direct actie ondernemen.

Stuur
DIT DOEN WE

FOREST&BOLD geeft je merk of product een optimale BOOST. Als wat we doen geen verschil maakt, doen we het beter niet. Wil u krachtige communicatie, dan zijn wij sterk in:

Beursstanden
Copywriting en native vertalingen
Corporate beelden
Creatieve concepten
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Illustraties
Onvergetelijke koffie en echte Italiaanse cappuccino
Strategische analyses
Styling vitrines: online & offline
Verpakkingen
Webdesign en programmatie
WIE DOET HET
kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes
MET SPECIALE DANK AAN
Onze klanten zijn meer dan hun logo. We maken samen werk van deze merken. Bedankt voor de vriendschap.
refs