intro
creavan
DE FOREST&BOLD SCAN DETECTEERT METEEN HOE GOED U COMMUNICEERT.
Forest&Bold heeft een communicatiescan ontworpen waarmee we aan de hand van enkele methodische, gestructureerde vragen een helder beeld van uw huidige communicatie krijgen. Bereikt u de juiste mensen, op de juiste manier, op het juiste moment? Hebt u een juist beeld van de markt? En de markt ook van u? Helpt uw communicatie u om uw bedrijfsdoelstellingen vlotter te behalen? Vertalen uw communicatie-inspanningen zich in uw verkoopcijfers?

De antwoorden op deze vragen schetsen vrij nauwkeurig waar de aandachtpunten en pluspunten in uw huidige, strategische communicatiemodel liggen. Zij vormen een solide basis voor het doelgerichte advies dat we u desgewenst kunnen geven om uw communicatie (verder) te optimaliseren.

GRATIS bestaat niet ... tenzij u in onze communicatiescan gelooft.
Onze communicatiescan is niet gratis en al helemaal niet gratuit. Integendeel, dit is pure, zakelijke ernst en voor een eerste consultatie zullen we u €480 factureren, wat niet veel is als u ziet welke waardevolle informatie u hiervoor krijgt. Zeker niet, omdat de kans bijzonder groot is dat u dit bedrag volledig recupereert. Beslist u immers om verder met ons samen te werken, dan wordt uw €480 gewoon in mindering gebracht op uw eerstvolgende factuur en hebt u uw scan dus effectief gratis gekregen. Geen “Less is more”, maar “More is less” dus.
JA! IK DETECTEER HIER EEN OPPORTUNITEIT VOOR SLECHTS 480€ !+-

Ik wil een helder beeld van waar we staan en waar we misschien zouden kunnen staan met onze communicatie.

Stuur
GA VOOR TASTBARE RESULTATEN
Bij Forest&Bold geloven we nog in de kracht van een authentieke, fysieke direct mail of DM-campagne. Niet de zoveelste vluchtige, goedkope e-mailing in uw mailbox, maar een tastbare, warme, echte brief met sierlijke postzegel in uw brievenbus. Of misschien zelfs een stijlvol pakketje dat u hoogstpersoonlijk wordt overhandigd aan uw voordeur. Met zo’n direct mail maakt de afzender duidelijk dat u als klant of prospect nog iets waard bent voor hem of voor haar.
Ik wil tastbare resultaten!+-

Ik vind mijn doelgroep belangrijk genoeg om hen op de meest directe manier te benaderen, zodat zij direct actie ondernemen.

Stuur
DIT DOEN WE

FOREST&BOLD geeft je merk of product een optimale BOOST. Als wat we doen geen verschil maakt, doen we het beter niet. Wil u krachtige communicatie, dan zijn wij sterk in:

Beursstanden
Copywriting en native vertalingen
Corporate beelden
Creatieve concepten
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Illustraties
Onvergetelijke koffie en echte Italiaanse cappuccino
Strategische analyses
Styling vitrines: online & offline
Verpakkingen
Webdesign en programmatie
WIE DOET HET
kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes kopkes
MET SPECIALE DANK AAN
Onze klanten zijn meer dan hun logo. We maken samen werk van deze merken. Bedankt voor de vriendschap.
refs